Springtime Newsletter – Marts

25 marts, 2021

microscop 1 scaled 2560x1280 1

OSO & Projekt
Vi har i uge 10 haft en fantastisk anderledes uge, hvor året OSO og projektopgave fyldte hele huset. Corona var temaet i projektugen, hvor eleverne efterfølgende kæmpede bravt med fremlæggelser af mange forskellige slags. 10.klasserne have deres uddannelsesplan som fokus, og også der var der interessante fremlæggelser og tanker om fremtiden.

projekt2 300x225 1

Genåbning & glæde
Efter påsken åbner vi for alle elever på skolen i et normalt skema. Det betyder, at der igen vil blive mulighed for både morgenmad og frokost på skolen. Vi glæder os og ser frem til at komme tilbage til en normal hverdag. Vi bliver mange i skolen, men vi vil stadig gøre os umage med at overholde de hensigtsmæssige restriktioner, som Corona-tiden kræver.

Foråret & bevægelse
Foråret er godt er på vej, og de nye fodbolde bliver flittigt brugt på multibanden. På tværes af klasserne spilles der med smil og sved på panden, og det vil derfor nok også glæde mange elever, at idræt er tilbage på skemaet efter påskeferien. 

stemning 300x225 1

Fokus på den mikroskopiske verden
Naturfagene har i denne periode stillet fokus på de små aspekter af hverdagen. Vi har gennemført et forløb omhandlende mikrobiologiens verden, og eleverne har undersøgt alverdens små insekter, bakterier og planter. Verden ser bare ganske anderledes ud, når man virkelig ser godt efter, netop dét var de efterfølgende refleksioner.

mikroskop2 225x300 1

Forandringer af hele skolen.
Udover at hele skolen snart er færdig med en gennemgribende make-over, hvor huset har fået nyt tag, og alle bygninger står nypudset, puds, har skolens udenomsplads også fået et ekstra løft. Parkeringspladsen er blev udvidet og græsset revet og trimmet.

Sidste fase inden prøverne.
Alle afgangselever er i gang med at repetere og styre ind på de kommende prøver til maj og juni. Outlines i engelsk, synopser i dansk og overblik over kompetenceområderne i matematik. Der er både bekymringer og begejstring at spore i dette arbejde, men det ligner til forveksling den samme stemning, som for foregående år. Alvoren nærmer sig. De skriftlige prøver vil starte fra mandag den 3.maj 2021

Godt forår til alle fra os

Fællesskolen

De seneste

Nyheder