Nyhedsbrev juni 2020

24 juni, 2020

test scaled 2560x1280 1

Et anderledes forår…

På mange måder har dette forår udformet sig ganske anderledes end ventet. Genkendelige strukturer, skemaer og almindelig undervisning, blev en onsdag aften i marts pludselig ændret totalt, og befolkningens omstillingsparatheden sat på en prøve.

Tvungen pause i livet…

Udtalelser fra elever på Fællesskolen har været, at Coronatiden har givet dem et anderledes syn på vores klima. Undren over, at efter kun få ugers karantæne verden over, betød kolossale positive ændringer for vores klima. Derudover en opmærksomhed på menneskers daglige stressniveau generelt. Et arbejdsliv i konstant bevægelse, til pludselig at befinde sig i en tvungen pause i livet, hvor tid til reflektion blev en mulighed.

Nye opmærksomheder…

På skolen har vi oplevet, at undervisningen fra midt i april, har givet nogle elever et anderledes syn på deres skolegang. Der har været en større accept for at afholde test og prøver i undervisningen, da de almindelige afgangsprøver ikke har været en mulighed. Desuden har der været en fin opbakning for de kreative aktiviteter, som blandt andet har fulgt med skurbyggeriet i haven. Kort opsummeret har skolen observeret, at trods den verdensomspændende virus, har Coronatiden lokalt på skolen generelt afsløret en større forståelse, en anderledes tilgang og større respekt for den verden, som eleverne befinder sig i.

Nu nærmer ferien sig…

Skoleårets sidste samlede elevarrangement bliver afholdt onsdag den 24.juni, hvor eleverne først på dagen skal møde til aktiviteter ude af huset. Efterfølgende får eleverne mulighed for at hygge sig på skolen med både mad og underholdning.

Sidste skoledag…

En dag der altid er speciel, uanset hvordan man vender og drejer den, så er den sidste dag på skolen, altid forbundet med spænding, glæde, men måske også en snert af vemodighed. Farvel til venner og genkendelige rammer og ud imod nye oplevelser, som venter derude i fremtiden. Fredag den 26.juni er netop dagen, hvor vi siger farvel dimensionselever, og hvor forældrene også er inviteret. En dag med lækker brunch, taler, blomster og en tak for lån af andres børn. Dagen bliver festlig, og vi fra skolens side, glæder os til at tage imod jer og tilbringe nogle hyggelige timer sammen. Tidsrammen vil være fra 10-12, og indbydelserne er naturligvis sendt ud.

Vi ses i august…

Efter ferien starter vi igen det nye skoleår – med første dag mandag den 10.august. Rigtig god sommerferie til jer alle fra os på Fællesskolen.

IMG 0813 225x300 1

Det smukke billede er taget af en vores elever

De seneste

Nyheder